Skip to main content

Google Ads (tidigare Google AdWords) är en mer enkel Google-annonseringslösning för att visa annonser på andra platser än Googles sökresultat. Det är oklart varför du skulle vilja använda Google Ads som en plattform för marknadsföring. Med tanke på hur annonsering kan påverka din försäljning direkt, anser vår grundare Michael Wahlgren att det är lika korrekt att se Google Ads som ren försäljning.

Det underbara med att annonsera med Google Ads är att du inte längre behöver förlita dig på intuition; istället kan du helt och hållet lita på fakta. Reklam kan granskas och utvärderas in i minsta detalj för att fastställa om den är lukrativ eller inte. Det som skiljer Google Ads-annonsering från andra former av annonsering är att du kan nå potentiella kunder vid den exakta tidpunkten som de aktivt uttrycker intresse för och vill skaffa det du har att erbjuda.

Det betyder att Google Ads erbjuder ett överflöd av annonserings alternativ för att hjälpa dig att växa ditt företag. För att inte tala om möjligheten att göra det lönsamt.

Varför är jag i behov av hjälp från en Google Ads-byrå?
När du arbetar med vår sökordsreklambyrå har du alltid att göra med en Google Ads-proffs. När du jobbar hos oss får du alltid följande:

En Google-certifierad och erfaren sökmotorkonsult specialiserad på reklam.
Vad vi gör och varför vi gör det är helt öppet och under vår kontroll.
Vår prissättning beräknas månadsvis, liksom vår frekventa rapportering.
Du behåller full kontroll över ditt Google Ads-konto och får en uppsägningstid på en månad.

ÖKA DIN FÖRSÄLJNING MED GOOGLE ANNONSERING

Öka försäljningen med Google Ads Googles annonsnätverk når miljontals individer varje dag och är en kostnadseffektiv marknadsplats om dina Google Ads-kampanjer är korrekt inställda.

Du kommer inte att kunna nå rätt kundgrupp med Google Ads, oavsett om du söker efter en lokal, nationell eller världsomspännande marknad. Det är ingen överraskning att hundratusentals entreprenörer redan skördar frukterna av denna typ av marknadsföring.

Du som kund kanske faktiskt riktar prickskyttar mot din målgrupp genom att till exempel definiera var din annonsering ska synas geografiskt, för vilket åldersintervall, vilket kan och vilka tider på dygnet eller dagar i veckan. Och du betalar bara när en potentiell kund klickar på din annons. Google Advertisements är också mycket mer än vad som ofta kallas för konventionella ”sökannonser”, vilket är de textannonser som visas högst upp på Google när en sökning utförs. Du kan också hantera Googles remarketing, visningsannonsering, Google Shopping och YouTube-annonsering via Google-annonser.

Det är dock viktigt att annonseringen läggs upp av någon med Google Ads expertis och förståelse. Vi stöter på flera konsumenter som säger sig ha provat denna form av reklam men att det inte fungerade för dem. De har helt enkelt inte fått bra avkastning på sin investering. Annonserna sattes ofta upp felaktigt.

Alla våra medarbetare på Visia Marknad och Konsult AB har fått omfattande utbildning och Google-certifieringar för att garantera att vi behåller den kompetensnivå som du kan förvänta dig av oss.

KevinAdmin

Author KevinAdmin

More posts by KevinAdmin

Leave a Reply

Close Menu

All rights reserved Salient.